Close

Informatii utile

Videografia este complexa, insa cateva dintre elementele sale constitutive pot fi intelese de oricine. Va prezentam cateva notiuni care cu siguranta vor fi de ajutor in alegerea pachetului potrivit!

 

MONTAJUL FINAL

Montajul video final dureaza 60-90 de minute  sau 2,5-3 ore si reda intregul eveniment in mod cronologic, precum s-a desfasurat. Acesta va avea o coloana sonora atent aleasa, dorindu-se a se crea imaginea unui film, de unde se subintelege si durata de maxim 90 de minute a montajului. In cazul in care evenimentul este unul complex si se doreste o durata mai mare a filmului, aceasta modificare nu implica alte costuri suplimentare.

SESIUNEA VIDEO

Sesiunile video pot avea loc, in functie de serviciile alese, inainte de eveniment, in timpul acestuia sau dupa eveniment. Ele se pot desfasura in orice locatie din Romania, iar tipul vestimentatiei va fi ales de dumneavoastra: casual sau hainele de nunta. De subliniat este faptul ca sesiunile video coloreaza in mod unic montajul final, creeaza diversitate intre cadre, ofera dinamism.

EDITAREA VIDEO

Editarea video implica multa creativitate, noi idei si viziuni diferite de la un clip la altul, in functie de personalitatea mirilor. Aceasta are loc prin taierea anumitor segmente din filmare (trimming), reorganizarea cadrelor, imbinarea acestora pe diferite fundaluri muzicale, introducerea efectelor video, precum cele speciale, de tranzitie, etc.

CORECTIA DE CULOARE

Dupa orice editare video, corectia de culoare este aplicata pe intregul material ori pe anumite secvente, modificand aspectul imaginii din punctul de vedere al cromaticii si luminozitatii. Corectia de culoare indeparteaza micile imperfectiuni si personalizeaza montajul final.

TEASER

Clipul Teaser dureaza intre 40 si 60 de secunde si surprinde cele mai emotionante si mai captivante momente din timpul evenimentului. Cadrele alese pentru realizarea acestuia sunt intr-o ordine aleatorie, creand suspans si dorinta de a vedea urmatorul montaj.

CLIPUL BEST MOMENTS

Clipul Best Moments reprezinta un montaj scurt, ce dureaza intre trei si cinci minute, in functie de melodia aleasa de comun acord, si pune in evidenta cele mai frumoase momente din cadrul intregului eveniment. Secventele selectate pentru acest clip sunt alese aleatoriu, deci nu pastreaza o ordine cronologica, acest lucru conferind savoare si originalitate filmului.